Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@23:31:29 GMT

هدف میرسلیم از اتهام به قالیباف چیست؟

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۰۰۳۱۳

هدف میرسلیم از اتهام به قالیباف چیست؟

فرارو- مصطفی میرسلیم نماینده تهران و از چهره‌های شاخص اصولگرایان این روز‌ها چهره خبرساز مجلس است. او ناراضی است، از عملکرد هیات رئیسه مجلس شکایت دارد، در گرفتن پست‌های کلیدی مجلس ناکام مانده و حالا هم علیه قالیباف دست به کار شده است و اسنادی درباره او به قوه قضائیه ارائه کرده است. میرسلیم به دنبال چیست؟

به گزارش فرارو، مصطفی میرسلیم، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی و عضو کمیسیون صنایع مجلس، پس از ناکامی در رسیدن به ریاست مجلس، برای به دست گرفتن ریاست کمیسیون اصل ۹۰ اقدام کرد که در این راه هم به نتیجه مطلوب نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او حالا از وضعیت مجلس ناراضی است.

میرسلیم دوشنبه ۳۰ تیر به خبرگزاری برنا گفت، از ریاست کمیسیون اصل نود مجلس انصراف داده است. علت این انصراف این است که او با "طرز کار هیات رئیسه مشکل" دارد و "به آن‌ها تذکر" داده است.

بر اساس تبصره (۱) ماده (۴۴) آیین‌نامه داخلی مجلس برای انتخاب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی حداقل ۲ نفر توسط هیأت رئیسه پیشنهاد داده می‌شوند که در این مورد هیأت رئیسه ۵ نفر را معرفی کرده بودند که میرسلیم  انصراف داد. احتمالا دلیل انصراف میرسلیم اطمینان از رای نیاوردن بوده است. نهایتا نصرالله پژمانفر نماینده مشهد رییس کمیسیون اصل نود مجلس شد.

میرسلیم می‌گوید: «در انتخاب هیات رئیسه فعالیت‌هایی که از قبل مجلس انجام گرفت منجر به انتخاب چنین هیات رئیسه‌ای شد.» به نظر می‌رسد اشاره میرسلیم به بروز یکی از اولین اختلافات میان جناح‌های اصولگرا در مجلس یازدهم است.
در جریان انتخابات بر سر سهمیه‌بندی لیست اصولگرایان در تهران اختلافات به وجود آمد که حتی تا آستانه شکست وحدت هم پیش رفت، اما نهایتا با عقب نشینی‌هایی از سوی جبهه پایداری لیست واحد شکل گرفت. احتمالا اشاره میرسلیم به توافقاتی است که بین گروه‌های اصولگرا پیش از انتخابات بر سر ترکیب هیات رئیسه مجلس صورت گرفته است.

مصطفی میرسلیم برخلاف رویه‌ی لیست انتخاباتی نامزد ریاست مجلس شد و با قالیباف وارد رقابت گردید. رفتارهای سیاسی او تک‌روانه است و با کلیت جریان اصولگرا تفاوت هایی دارد. در گرماگرم رقابت بر سر ریاست مجلس، مصطفی میرسلیم اعلام کرد که «یکی از روسای کمیسیون‌های مجلس دهم ۶۵ میلیارد تومان برای پس گرفتن یک طرح تحقیق و تفحص دریافت کرده و پس از آن با برخی بده بستان‌ها طرح تحقیق و تفحص را از دستور کار مجلس خارج کرده‌اند.»

همان زمان بسیاری این موضوع مطرح کردند که منظور میرسلیم طرح تحقیق و تفحض از دوران شهرداری محمد باقر قالیباف بوده است.
میرسلیم به خبرگزاری برنا گفت که "اصل موضوع به تحقیق و تفحص در زمان حضور قالیباف در شهرداری برمی‌گردد" و او "همه مدارک را به دستگاه قضایی ارجاع داده‌" و پیگیر آن خواهد بود.

به گفته میرسلیم: «وقتی تحقیق و تفحص در مجلس دهم رای نمی‌آورد شهردار وقت از اینکه چنین موضوعی رای نیاورده، تشکر می‌کند.»
او اضافه کرد: «اسنادی که دارم نشان می‌دهد رایزنی‌هایی پشت پرده صورت گرفته که این تحقیق و تفحص، انجام نشود و رد شود.» به گفته مصطفی میرسلیم، حدود ۴۰۰ تحقیق و تفحص در مجلس دهم انجام شده، اما فقط تعداد کمی از آن‌ها به نتیجه رسیده است.

میرسلیم تا پیش از این مستقیما به تخلف در دوران شهرداری قالیباف اشاره‌ای نکرده بود. حالا او می‌گوید اسنادش را به قوه قضائیه داده است.

این در حالی است که کمی پس از آنکه مصطفی میرسلیم موضوع اخذ رشوه برای رد تحقیق و تفحص در دوران قالیباف را مطرح کرد، محمدرضا ملکشاهی‌راد، نماینده خرم‌آباد در مجلس دهم، در واکنش به این اتهام گفت، میرسلیم «یک حرفی زده که به وسیله آن کل مجلس و کمیسیون‌ها را زیر سوال برده است. آنچه در خصوص کمیسیون عمران می‌دانم این است آقایانی که مدعی تحقیق و تفحص بودند مدارک‌شان متقن نبود. در واقع این‌ها قصد داشتند قبل از کاندیداتوری ریاست جمهوری یک کار سیاسی انجام دهند، اما مجموع نمایندگان که در اکثریت بودند به این نتیجه رسیدند مدارکشان متقن و محکم نیست، بنابراین ارائه ندادند.»
او که خود عضو مؤتلفه است گفته بود که نمایندگان "استقلال" دارند و «آخرتشان را به دنیای دیگری نمی‌فروشند». محمدرضا ملکشاهی تاکید کرده بود، تا زمانی که در مجلس و عضو کمیسیون عمران بوده "کلمه و موضوعی از جایی" نشنیده و مطلبی دال بر این قضیه" ندیده است.   سیدمصطفی میرسلیم به نزدیک به نهصد هزار رای و با حدود ۳۰۰ هزار رای کمتر از محمدباقر قالیباف، رییس این روز‌های قوه مقننه و حدود ۳۰ هزار رای بیشتر از مرتضی آقاتهرانی، دبیرکل جبهه پایداری و البته رییس کمیسیون فرهنگی مجلس به عنوان دومین منتخب پایتخت‌نشینان راهی پارلمان شد.   میرسلیم در جریان انتخابات ریاست مجلس وارد رقابت با قالیباف شد

اتهام میرسلیم علیه قالیباف تاکنون با واکنش رییس مجلس روبه رو نشده است. قالیباف سکوت کرده، اما حامیانش، مصطفی میرسلیم را متهم به قدرت طلبی می‌کنند. از سوی دیگر برخی ناظران مستقل سیاسی می‌گویند، اظهارات و اقدامات میرسلیم علیه قالیباف می‌تواند از نشانه‌های جنگ قدرت در مجلس یازدهم باشد.

اما حسین کنعانی مقدم فعال سیاسی اصولگرا جنگ قدرت اصولگرایان مجلس را رد می‌کند و به فرارو می‌گوید این بحث‌ها نهایتا فقط در چهار چوب یک "رقابت سیاسی "قابل تفسیر است.

به گفته کنعانی‌مقدم "اقای میرسلیم هر چند وقت یک بار از این حرف‌ها می‌زند، اما ایشان در مجلس حضور دارند می‌توانستند اسنادشان را به کمیته بررسی صلاحیت‌ها ارائه کنند و آنجا موضوع را مطرح کنند. حالا هم اسنادش را برای قوه قضائیه ارسال کرده باید دید دستگاه قضایی چه می‌گوید."

کنعانی‌مقدم با اشاره به نارضایتی‌های میرسلیم گفت: "باید از ایشان پرسید که اساسا از چه چیزی راضی است. ایشان همیشه ناراضی‌اند. ایشان یکی از محور‌های اصلی لیست تهران بودند باید همان زمان تنظیم لیست این مباحث را مطرح می‌کردند. چرا الان مطرح می‌کنند؟"

پرونده فساد در دوران شهرداری محمدباقر قالیباف، شهردار سابق تهران و رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی، موضوع تازه‌ای نیست و مدت‌هاست که درباره آن صحبت می‌شود. در همین رابطه پرونده فساد عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در زمان مدیریت شهرداردی در جریان است، اما بنا به گفته قوه قضائیه قالیباف از اتهام در این رابطه مبراست.

در شهریور سال ۹۵ نیز اسناد جنجال‌برانگیز واگذاری "املاک نجومی" در دوران ریاست قالیباف بر شهرداری تهران موضوع فساد در این نهاد را هر چه بیشتر به سطح افکار عمومی کشاند. این افشاگری به واگذاری چند هزار میلیاردی املاکی به برخی مدیران شهری و شماری از اعضای شورای شهر وقت تهران در دوره شهرداری قالیباف اشاره داشت.

پس از کنار رفتن قالیباف از شهرداری و با روی کارآمدن محمدعلی نجفی او نیز بار‌ها از وجود فساد گسترده در شهرداری سخن گفت. نجفی همچنین در ان مقطع جزییات فساد‌ها را به قوه قضائیه گزارش کرد، اما نتیجه آن تاکنون روشن نشده است.   حالا قوه قضائیه مقابل موضوع جدیدی قرار گرفته است. این باره نه از سوی اصلاح طلبان و نه از سوی رسانه ها بلکه از سوی یک چهره شاخص اصولگرا این موضوع مطرح می‌شود. باید دید به ادعای میرسلیم علیه قالیباف رسیدگی می‌شود. 

منبع: فرارو

کلیدواژه: سیاست میرسلیم قالیباف مجلس تحقیق و تفحص مصطفی میرسلیم علیه قالیباف کمیسیون اصل قوه قضائیه هیات رئیسه ریاست مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۰۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد تند یک کاندیدای انتخابات از ذوالنور/ حواست هست که خودت را زیر سوال می‌بری؟/ قالیباف شانس اول ریاست مجلس است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سعید آجرلو، مدیرمسئول روزنامه صبح نو و کاندیدای انتخابات مجلس در حوزه تهران، در گفتگویی درباره پیش بینی خود از ریاست آینده مجلس گفت: فکر می‌کنم سرمربی زیاد دارد. به نظرم در مجلس بعدی چند چهره جدید خواهیم داشت که این موضوع به دور دوم انتخابات نیز وابسته است. مجلس دوازدهم، از نظر سیاسی پارلمان جذابی است زیرا طیف‌های مختلفی در آن حضور دارند، اما ممکن است از این مجلس کاری در نیاید و امکان شکست خوردن آن وجود دارد.

وی ادامه داد: برخی از دوستان که در 4 سال گذشته در هیأت رئیسه بودند، می‌گویند رئیس مجلس، صرفا یک سخنگو است. چرا در چهارسال گذشته این حرف را نزدید و حالا یادتان افتاده است؟

آجرلو با اشاره به اظهارات مجتبی ذوالنور بیان کرد: آقای ذوالنور، شما نائب رئیس مجلس هستید، این چه حرف‌هایی است که بیان می‌کنید؟ چرا تصور می‌کنید که مردم 4 سال گذشته را فراموش خواهند کرد؟ شما عضو هیأت رئیسه بودید و مجلس را اداره کردید، الآن در یک کمپین سیاسی دارید گذشته را زیر سوال می‌برید؟ بیایید از برنامه‌های خود بگویید. عیبی ندارد که رقابت کنید اما از برنامه‌های خود بگویید. شما خودتان جزئی از این گذشته بودید و باید به مجلس انقلابی که حضرت آقا می‌فرمایند افتخار کنید. مجلس انقلابی را زیر سوال می‌برید؟ حضرت آقا به دفعات تمجدید کردند. حواست هست که خودت را زیر سوال می‌بری؟

وی در پاسخ به این سوال که قالیباف در این رقابت شکست می‌خورد، گفت: خیر، فکر می‌کنم آقای قالیباف شانس اول ریاست مجلس است.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904272

دیگر خبرها

  • (ویدئو) پورمحمدی: در شرایط فعلی بهتر از قالیباف برای ریاست مجلس نداریم
  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • خط و نشان امنا برای قالیباف /ریاست بر مجلس به پایان می رسد؟
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • انتقاد تند یک کاندیدای انتخابات از ذوالنور/ حواست هست که خودت را زیر سوال می‌بری؟/ قالیباف شانس اول ریاست مجلس است
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • اهداف کوتاه مدت و بلندمدت افشاگری ها علیه قالیباف /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • ببینید | این ۳ چهره، قالیباف را از ریاست مجلس حذف خواهند کرد؟